Visnet sokjes als draagbare trend

De visnet panty geeft je een fantastische look, maar lang niet iedereen houdt ervan om panty’s te dragen. Of misschien vind je de fishnet trend wel leuk, maar is deze look voor jezelf net te heftig. Dan zijn de visnet sokjes een geweldig alternatief. Visnet sokjes zijn ideaal voor iedereen die wel aan de fishnet panty mee wil doen, maar dan op een meer ingetogen en draagbare manier!

visnet sokken mode statement

Voordelen van visnet sokjes

Visnet sokjes hebben dezelfde opvallende look als hun grote broer, maar zitten een stuk comfortabeler. Je kunt ze ook net wat beter combineren met je dagelijkse outfit. En in tegenstelling tot gewone sokken, hoef je niet na te denken over de juiste kleur. Bovendien zijn ze geschikt voor elk seizoen. Visnet sokken zijn simpele accessoire met een groots effect. Zo geef je met visnet sokken een casual look – jeans en sneakers – ineens een stoere edge!

 

Visnet sokken combineren

Visnet sokken zijn heel makkelijk met zowel rokken als broeken te combineren, net zoals met verschillende soorten schoenen. Het is het leukst als je een zichtbaar stukje blote huid boven je schoen hebt. Zo zijn je visnet sokken goed te bewonderen. Dus rol je broek een beetje op en kies voor laag schoeisel zoals een klassieke loafer, vrouwelijke pump of sportieve sneaker. Met de grootte van de visnet mazen – klein, medium of groot – kun je jouw look verder bepalen. Hoe groter de maas, hoe opvallender je visnet sokken zijn!

 

Visnet sokjes met parels en strikjes

Wil je nog meer aandacht trekken naar jouw stylish visnet sokken? Kies dan voor visnet sokken met een opvallend detail, zoals pareltjes of een strikje. Visnet sokken met pareltjes hebben een chique uitstraling die mooi in een vrouwelijke look met pumps of loafers past, maar ook prachtig combineert met stoere sneakers. De visnet sokken met strik hebben een stylish satijnen strikje aan de achterzijde; een leuke verrassing voor iedereen die achter je loopt..! Draag ze vrouwelijk of juist streetstyle.

Met visnet sokjes geef je op simpele en draagbare wijze elke outfit een stijlvolle upgrade!