Kylie Jenner’s diamant visnet panty

Een visnet panty heeft van zichzelf al enorm veel uitstraling, maar met een diamant visnet panty steel je zeker de show! Bij deze panty zijn er diamantjes op de visnet structuur bevestigd die de panty en je benen prachtig laten glinsteren.

Kylie Jenners diamanten derrière

Misschien heb je de diamant visnet panty al eerder voorbij zien komen. Eind 2016 zorgde Kylie Jenners met deze visnet panty voor heel wat opschudding op Social Media. Op haar sexy selvies toonde Kylie Jenner een deel van haar derrière, feestelijk gestoken in een met diamantjes bezette visnet panty. Deze mooie visnet panty met ingenaaide diamantjes was niet de hoofdreden van alle reuring; dat was het feit dat ze geen ondergoed onder dit weinig verhullende kledingstuk droeg…!

Kylie Jenner diamant visnet panty

Diamant visnet panty kopen

Dankzij Kylie Jenner beleefde de visnet panty met diamantjes een moment van wereldfaam. Inmiddels is deze mooie panty volop verkrijgbaar, zo ook bij ons in de webshop. Maar dan voor een fractie van de prijs die Kylie Jenner ongetwijfeld voor haar panty heeft betaald! Onze visnet panty met kleine visnet structuur is subtiel verfraaid met kleine diamantjes. Een prachtige panty die perfect is voor een feestje. Met de diamant visnet panty zul je heel wat bewonderende blikken oogsten – zonder dat je daarvoor kinky kiekjes op Instagram hoeft te plaatsen!