De fishnet panty trend

In één keer was hij weer helemaal terug: de visnet panty. Zonder de erotische bijsmaak van weleer, maar streetwise, classy en edgy. Draag de visnet panty zoals jij dat wil en add a little funk to your outfit!

Fishnet panty: How to style

De visnet panty anno nu is niet te vergelijken met de beetje hoerige netpanty die we kennen van vroeger. De visnet panty wordt gecombineerd met stoere, trendy elementen en krijgt daardoor een heel andere look. Funky, not tacky! De visnet panty wordt veel gespot onder ripped jeans en mag daarbij zelfs een stuk boven de broekband uitsteken. Mooi in combinatie met een crop top! Ook zie je de visnet panty veel in combinatie met een hotpants en zwierig rokje. Draag er pumps bij voor extra klasse, of compenseer je vrouwelijke outfit juist met een paar stoere biker boots. Door te kiezen voor een grove maas of een fijne maas in je visnet panty, kun je spelen met een stoere of juist elegante uitstraling.

Visnet sokken: How to wear

Wat je nu veel ziet zijn de visnet sokken: makkelijk te dragen en eenvoudig te combineren met allerlei outfits. Je gebruikt ze vooral als edgy accent en kunt ze dus ook prima combineren met een zakelijke outfit en pumps. Visnet sokken staan geweldig in loafers, sneakers en pumps. Wil je iets bijzonders, ga dan voor de visnet sokken met aangestikte pareltjes of een strik aan de achterzijde. Net als de glanzende visnet sokken met Lurex voegen ze een feestelijk tintje toe aan je outfit. Perfect voor een feestje, de feestdagen of om een doordeweekse dag wat meer sjeu te geven!