Celebs fishnet styles

Omdat celebs (dankzij hun stylisten) voorop lopen met de laatste modetrends, kun je heel goed de kunst bij hen afkijken. Dus vind je de visnet panty een leuke trend, maar weet je niet zo goed hoe je die moet stylen? Kijk dan naar deze celebs fishnet styles voor inspiratie!

Visnet onder je jeans

Tijdens de Fashion Week in Parijs in de herfst van 2016 droeg Kim Kardashian haar favoriete grove visnet panty onder haar jeans, deed de bovenste knoopjes los zodat de tailleband van de panty mooi zichtbaar werd en postte hiervan een foto op Instagram. Deze fishnet look werd vervolgens 1 van de belangrijkste en meest verrassende trends van 2017. Bij het dragen van een visnet panty onder je jeans draait het erom je panty zoveel mogelijk te showen: hetzij boven je jeans (door de tailleband van de panty boven je jeans uit te laten steken, het liefst in combinatie met een cropped top), onder je jeans (door je broek op te rollen of af te knippen- zie Kylie Jenner) of tussen de gaten van je gescheurde jeans heen te laten zien!

Visnet panty jeans Kim Kardashian Kylie Jenner

Visnet met jurkje: van classy tot gewaagd

Als je de visnet panty als mooi extraatje wil toevoegen aan je outfit, maar je look ingetogen wilt houden, doe dan net als Gwyneth Paltrow. Combineer een fijne visnet panty met een LBD en ga voor de classy look. Een prima outfit om de visnet panty een keer uit te proberen! Bevalt de visnet panty? Ga dan een stapje verder en draag de visnetpanty onder een statement dress, zoals Kate Moss. Of vervang de subtiele fijne visnet panty voor een opvallende grove visnet panty, zoals Marion Cotillard). Nog een stapje verder? Dan draag je net als Victoria Justice een grove visnet panty onder een gewaagd jurkje!

Party Look

De visnet panty is bij uitstek geschikt om te dragen naar een feestje. Vooral in combinatie met een jurkje of kort rokje. In een visnet panty komen je benen prachtig uit en ze zorgen voor een flinke dosis glamour. Gwen Stefani en haar fijne tot medium fishnet tights zijn onafscheidelijk. Deze queen of fishnets geeft dan ook het perfecte voorbeeld van de fishnet party look!